Korona ja yrityssaneeraus

Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten ja kulutuskäyttäytymisen muutokset ovat iskeneet todella vahvasti monen yrityksen talouteen. Talouden tilannekuva on viimeisen vuoden aikana ollut aivan poikkeuksellinen. Onneksi valoa näkyy jo tunnelin päässä, mutta valitettavasti matka voi olla monelle yritykselle liian pitkä. Jos kulutustottumukset eivät palaudu ja talouden rattaat eivät lähde pyörimään, on moni aiemmin hyvinkin kannattava yritys vaarassa ajautua konkurssiin. Samaan aikaan konkurssilain väliaikaiset muutokset pääosin päättyivät. Tämä näkynee nopeasti käräjäoikeuksissa lisääntyvinä konkurssihakemusten määränä.

Monesti konkurssi onkin uhkaavan maksukyvyttömyyden tilaan ajautuneen yrityksen kannalta hyvä ratkaisu. Kannattamatonta liiketoimintaa ei ole tietenkään järkevää jatkaa, jos ei muutoksia kannattavuudessa ole odotettavissa. Sen sijaan jos yrityksen talouden tilannekuva on muutettavissa ja kannattavuus käännettävissä positiiviseksi, on yrityssaneeraus eräs hyvä vaihtoehto tervehdyttää yrityksen talous.

Toimistollamme on pitkä kokemus yrityssaneerausasioiden hoitamisesta ja autamme mielellämme, jos yrityksenne haluaa kartoittaa tämän vaihtoehdon soveltuvuuden omaan tilanteeseen. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä tarkoituksenmukainen ratkaisu.

Ota yhteyttä!

    Next Prev