Koronavirus ja kassakriisi

Koronaviruksen aiheuttama kysynnän nopea lasku on aiheuttanut monelle yritykselle täysin odottamattoman kassakriisin. Tämä ei ole luonnollisestikaan yritysten johdon syytä. Monen aiemmin erityisen hyvin menestyneenkin yrityksen tulorahoitus on pysähtynyt hyvin nopeasti ja totaalisesti. Nyt on erityisen tärkeää, että yrityksen johto reagoi nopeasti muuttuneeseen tilanteeseen. Tämä tarkoittaa valitettavasti myös ikäviä päätöksiä, kuten henkilöstön lomautuksia. On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää turvata yrityksen jatkuvuus tässä yllättävässä ja erittäin voimakkaasti liiketoimintaympäristöön vaikuttavassa tilanteessa. Suosittelemme myös mahdollisimman nopeasti käynnistämään neuvottelut esimerkiksi pankin ja verohallinnon kanssa toimista, joilla yrityksen ajautuminen pysyvään maksukyvyttömyyden tilaan voidaan välttää.

Toimistomme on erikoistunut yrityssaneeraushakemuksien laadintaan. Suosittelemme olemaan pikaisesti yhteydessä toimistoomme, jos koronavirus on lamaannuttanut liiketoiminnan väliaikaisesti ja yritys on päässyt velkaantumaan. Yrityssaneerauksella on mahdollista pelastaa tällaisessa tilanteessa maksuvaikeuksiin joutunut elinkelpoinen yritys, jonka kassavirran koronavirus on väliaikaisesti pysäyttänyt. Olemme toimineet menestyksekkäästi yli sadan saneeraukseen hakeutuvan yrityksen asiamiehenä.

Toimistoomme voi aina olla yhteydessä, jos yrityksenne kaipaa apua tilanteen selvittämiseen. Voimme yhdessä kartoittaa eri mahdollisuudet selvitä koronaviruksen aiheuttamasta poikkeuksellisen voimakkaasta liiketoiminnan häiriötilasta. Tilanteen kartoittamisesta ei synny kustannuksia. Nyt on aika puhaltaa yhteen hiileen ja päästä tästä vaikeasta ajasta yhdessä yli!

Ota yhteyttä!

    Next Prev