Yrityssaneerauksen edut

Useiden yritysten johtohenkilöt ovat olleet toimistoomme viime aikoina yhteydessä liittyen koronaviruksen aiheuttamaan poikkeuksellisen voimakkaaseen liiketoiminnan häiriötilaan. Näköpiirissä on, että tilanne lähikuukausina vain pahenee. Tällöin yrityksen johdon tulee arvioida myös mahdollista yrityssaneeraukseen hakeutumista. Yrityssaneerauksella on mahdollista rauhoittaa velkaantuneen yrityksen tilanne ja järjestellä kertynyttä velkataakkaa.

Koronavirus on aiheuttanut valitettavasti hyvin nopeasti vakavia maksuvaikeuksia aiemmin vakavaraisillekin yrityksille. Yrityssaneerauksessa velkaantuneen yrityksen veloille tehdään maksuohjelma, jossa yleensä maksuajan lisäksi leikataan myös velkojen pääomia merkittävästi. Yrityssaneerauksella on siten mahdollista pelastaa maksuvaikeuksiin joutunut elinkelpoinen yritys. Asianajotoimistomme auttaa mielellään, jos yrityksenne haluaa selvittää yrityssaneerauksen soveltumista yrityksenne tilanteeseen. Tilanteen kartoittamisesta ei synny kustannuksia.

Jätä alle yhteystiedot niin olemme pikaisesti yhteydessä ja katsotaan yhdessä paras ratkaisu yrityksenne tilanteeseen. Hyvää yritystä ei kannata päästää koronaviruksen johdosta konkurssiin.

Ota yhteyttä!

    Next Prev