Yrityssaneeraus ja perintäkielto

Yrityssaneerauksella on mahdollista rauhoittaa elinkelpoisen yrityksen tilanne ja keskeyttää velkojien perintätoimet. Yrityssaneeraus keskeyttää myös yritykseen kohdistuvat ulosottotoimet.

Saneerausmenettelyn alettua velalliseen ei saa kohdistaa toimenpiteitä saneerausvelan perimiseksi eikä seuraamuksia saneerausvelan maksuviivästyksestä. Siten yrityssaneerauksella on mahdollista saada velkaantuneeseen elinkelpoiseen yritykseen kohdistuvat perintätoimet ja ulosottotoimet päättymään. Tämä luonnollisesti edesauttaa yrityksen johdon mahdollisuuksia tervehdyttää yritystoiminta, kun aika ei mene ”tulipalojen sammuttamiseen” vaan yritys voi keskittyä liiketoimintaansa. Kun kassavirta jää yrityksen liiketoiminnan pyörittämiseen vanhojen velkojen maksun sijasta, paranee yrityksen mahdollisuudet tervehtyä huomattavasti.

Jos pohditte yrityksenne hakeutumista yrityssaneeraukseen, kannattaa olla asianajotoimistoomme yhteydessä. Katsotaan yhdessä paras ratkaisu yrityksenne tilanteeseen. Tilanteen kartoituksesta ei synny kustannuksia. Elinkelpoista yritystä ei kannata päästää konkurssiin koronaviruksen aiheuttaman markkinahäiriön johdosta. Jätä alle yhteystiedot, niin olemme pikaisesti yhteydessä.

Ota yhteyttä!

    Next Prev