Haetaan oikkaria asianajotoimiston Helsingin toimistolle!

Finsta Asianajotoimisto Oy hakee oikkaria osa-aikaiseksi tuntityöntekijäksi. Tehtävänäsi on avustaa toimistomme asianajajia ja juristeja konkurssi- ja yrityssaneerausasioissa, oikeudenkäyntitoimeksiannoissa sekä kuolinpesien pesänselvityksissä. Tehtävään valittavalta edellytetään kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtehtäviesi hoitaminen edellyttää ajoittain englannin kielen käyttöä ja arvostamme myös muuta kielitaitoa.

Tehtävä soveltuu parhaiten oikkarille, joka on opintojensa alkuvaiheessa ja joka asuu pk-seudulla tai joka on muuttamassa tälle alueelle. Tehtävään valittu tekee töitä noin 1-3 päivänä viikossa, mutta enintään 25 tuntia viikossa. Työpäivien viikoittainen määrä sovitetaan kulloinkin toimistomme palveluksessa olevien opiskelijoiden omiin aikatauluihin sopiviksi. Toimistomme palveluksessa on tällä hetkellä neljä oikeustieteen ylioppilasta.

Maksamme palkkaa tuntiperusteisesti eli avoimena oleva tehtävä ei ole palkaton harjoittelu. Tehtävään valittu aloittaisi työt 9.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja avoimena olevasta tehtävästä ja toimistostamme saat kotisivuiltamme: finsta.fi ja osakas, AA Jouni Gauriloffilta (puh. 0400 701 401) vain puhelimitse 20.12.2022 ja 29.12.2022 klo. 14:00 – 15:00. Hakemukset liitteineen (CV + opintosuoritusote) pyydetään toimittamaan sähköpostilla: jouni.gauriloff@finsta.fi otsikolla: ”Oikkari alkuvuosi 2023” viimeistään 30.12.2022 klo. 15:00.

Ota yhteyttä!

    Next Prev