Talousrikosoikeudenkäynnit

Toimistollamme on hyvin laaja kokemus talousrikosoikeudenkäynneistä. Olemme osallistuneet viime vuosina eräisiin Suomen isoimpiin talousrikosoikeudenkäynteihin.

Talousrikosjutut eroavat monin paikoin muista rikosasioista. Usein jutut ovat monimutkaisia ja niiden tutkinta vie paljon aikaa. Myös oikeudenkäynnit ovat usein laajoja ja aikaa vieviä. Pätevän puolustuksen rakentaminen ja oikeudenkäynnin menestyksekäs läpivienti vaatii osaamista rikosoikeuden lisäksi myös liikejuridiikasta. Oikeudenkäynneissä on usein kyse mahdollisen vapaudenmenetyksen lisäksi myös mittavista taloudellisista intresseistä. Olemme avustaneet asiakkaitamme menestyksekkäästi talousrikosjutuissa, jossa taloudelliset intressit ovat olleen useita miljoonia euroa.

Suositeltavaa on kääntyä pätevän asianajajan puoleen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa asian käsittelyä. Jos yrityksen johdolle tulee kutsu saapua kuultavaksi poliisikuulusteluun, on viimeistään tällöin syytä ottaa yhteyttä asiansa osaavaan asianajajaan. Voitte myös ottaa toimistoomme jo yhteyttä, jos yritykseenne kohdistetaan verotarkastus ja kaipaatte tähän juridista apua. Vahvimmin voimme auttaa mahdollisen oikeudenkäynnin asianajossa.

Ota yhteyttä!

    Next Prev